Om firmaet​

SCAN-TECH, Handel & Montage er en virksomhed, som siden 1992 har solgt, projekteret og monteret centralsmøresystemer inden for mange forskellige dele af dansk industri.

Hvad kan vi gøre for dig og din virksomhed?

Hos SCAN-TECH er vi leveringsdygtige i alle former for olie- og fedtsystemer til smøring af bl.a. lejer, kæder, lineære føringer og tandhjul. Vi er specialister i at lave kundetilpassede centralsmøringsanlæg, som kan hjælpe din maskine til at opnå den optimale forebyggende vedligeholdelse. Gennem vores service- og montageafdeling har vi samtidigt mulighed for at servicere vores kunder på bedste vis, med montage, eftersyn, indkøring og justering af centralsmøringsanlæggene.

Smør lidt, men tit – og vær sikker på at hvert eneste smørested forsynes med den rigtige smøremængde.​

​SCAN-TECHs mission

Vores mission er at servicere industrien, landbruget, entreprenørbranchen og transportsektoren med centralsmøringsløsninger, smøreudstyr, oliefiltrering og rådgivning, således at de kan opnå den optimale forebyggende vedligeholdelse og derved bliver klar til fremtidens driftskrav.

Vi ønsker dermed at:

  • ​Udvikle nye løsninger, der forsat giver den optimale forebyggende vedligeholdelse.
  • Levere kundetilpassede løsninger indenfor forebyggende vedligeholdelse.
  • Tilstræbe høj kvalitet og hurtig levering af vores produkter og service.

SCAN-TECH Handel og Montage har - med baggrund i mange års erfaring indenfor vores branche - oparbejdet og udvalgt en række af de bedste agenturer, som vi med stolthed kan præsentere.​

Agenturerne opfylder de krav, som SCAN-TECH Handel & Montage stiller til de produkter, som vi forhandler. Det er Deres sikkerhed for, at De altid kun finder kvalitetsprodukter hos SCAN-TECH Handel & Montage.​

​Har du brug for hjælp?

Vi er her for dig. Vi er klar med rådgivning og til at besvare spørgsmål, så ring 98 44 29 15 eller skriv i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt